Львівщина прийматиме найбільшу європейську виставку сільськогосподарської техніки

Понеділок, 20 березня 2017, 18:07
Делегація аграріїв домовилась про проведення відповідних заходів у Львівській області.
Львівщина прийматиме найбільшу європейську виставку сільськогосподарської техніки

Нещодавно, у польському місті Кельце завершилась масштабна виставка «AGROTECH», де фахівці могли оглянути сучасну сільськогосподарську техніку. Захід відвідала делегація аграріїв Львівщини. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Під кінець виставки, львів’яни (ПрАТ «Галицькі Експозиції») та поляки (TARGI KIELCE S.A.) підписали угоду, згідно з якою, наступна, ІІ Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO 2017» пройде на Львівщині. 

У рамках візиту, львівські делегати мали можливість взяти участь у круглому столі, разом із керівництвом аграрних палат Польщі, Любельського та Свентокшиського воєводств. Аграрії обговорили співпрацю, стандарти та вимоги агропродукції, впровадження відповідного досвіду Польщі у Львівській області, заходи щодо боротьби з вірусом АЧС, збереження довкілля за допомогою біогазових установок.

На думку керівника профільного департаменту Львівської ОДА Наталії Хмиз, виставка є важливою для Львівщини, яка останнім часом показує позитивну динаміку у галузі агропромисловості. Проведення такого заходу дозволить продемонструвати можливості українських товаровиробників і вийти на ринки Європи.

Нагадаємо, аграрії Львівщини отримають 11 мільйонів фінансової підтримки.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла про створення індустріального парку на Львівщині.

 

comments powered by HyperComments