Частину Личаківської закривають на довготривалий ремонт

Понеділок, 20 березня 2017, 15:54
Із п’ятниці розпочнеться капітальний ремонт вулиці.
Частину Личаківської закривають на довготривалий ремонт

24 березня у Львові на вісім місяців закриють вулицю Личаківську. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Як розповів директор ЛКП “Львівавтодор” Олег Береза, планують реконструювати дорожнє покриття, замінити трамвайну колію, контактну мережу та ремонт комунікацій. За роботу, орієнтовною вартістю у 6 мільйонів євро, візьметься компанія “Онур”, яка виграла тендер.

Капітальний ремонт здійснять на ділянці Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної). Загалом, ремонт дороги пройде у три етапи: перший - роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова, з метою відновлення руху трамвая №7; другий -  на ділянці до вул. Б.Котика; третій - на ділянці від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

За словами Олега Берези, головна складність пов’язана з колектором, який минулого року кілька разів провалювався.

В.о. керівника управління транспорту ЛМР Олега Партика зазначив, що під час закриття на ремонт вул. Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної) буде здійснюватися об’їзд громадського транспорту (десять маршрутів) по вул. Некрасова у два боки і приватного транспорту – по вул. Репіна – вул. Сагайлачного – вул. Крупярська теж у два боки.

За словами Олега Партики, управління готове поговорити з перевізниками і організувати додатковий громадський транспорт для студентів Львова, якщо буде така потреба.

Також сподіваються за три місяці все-таки відкрити вул. Мечникова і відновити рух трамваю №7.

Нагадаємо, компанія «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» здійснюватиме ремонтні роботи доріг на Львівщині.

comments powered by HyperComments