На Львівщині знайшли крадія “Жигулів”

Неділя, 19 березня 2017, 14:46
Чоловік принципово викрадав транспорт марки “ВАЗ”.
На Львівщині знайшли крадія “Жигулів”

Нещодавно на Львівщині знайшли зловмисника, який незаконно заволодів низкою транспортних засобів, переважно марки “ВАЗ”. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Наприкінці минулого року у Сихівський відділ поліції звернувся львівський артист  із заявою  про викрадення його автівки “ВАЗ-21043”, припаркованого біля будинку.

Правоохоронцям вдалося виявити автомобіль поблизу Львова та встановити особу крадія, яким виявився раніше судимий мешканець Пустомитівщини.

У ході санкціонованого обшуку, поліцейські знайшли речі, викрадені з кількох інших автомобілів,  якими незаконно заволодів зловмисник. Це дало підстави визначити його вподобання на крадіжки - “ВАЗи”.

Автівки “старої закалки” злочинець обирав недаремне, адже на відміну від іномарок, більшість таких машин не мають сигналізації, і тому є легкою здобиччю для крадіїв.

Зловмисну оголошено про підозру у скоєнні незаконних заволодінь транспортними засобами (ч.2 ст. 289 ККУ). Максимальне покарання, яке загрожує крадію — до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments