У Львові набирає обертів популярний у світі жанр гумору

Юлія Субота  |  П'ятниця, 17 березня 2017, 21:37
Новий для України STAND UP BATTLE знову їде до Львова.
У Львові набирає обертів популярний у світі жанр гумору

У всьому світі люди прагнуть не лише дізнаватись про новини та ходити до опери по високе мистецтво, а й розслаблятись. Україна останні роки також не пасе задніх й активно розвиває один із найбільш цікавих розважальних жанрів - комічний.

Якщо звичним stand up`ом чи традиційним гумор-шоу сьогодні вже вкрай важко здивувати глядача, то жанр stand up battle є відносно новим та безперечно цікавим глядачеві, адже окрім порції класного гумору він ще й приймає на себе нову та відповідальну роль судді, який вирішує хто з пари дуелянтів піде зі сцени переможцем, а хто переможеним. 

"Це вже наш третій захід подібного формату у Львові. Цього разу між собою змагатимуться команди з України та Білорусі, кожен учасник вже добився успіху у своїй справі та має досвід участі у різноманітних шоу", -  розповів "Справжній Варті" один із співорганізаторів stand up battle у Львові Богдан Слепокура. 

Попри національну приналежність кожного учасника, українських коміків спеціально підбирали так, аби представити різні куточки України. Так до нашої команди потрапили представники Рівненської, Черкаської та Львівської областей. Єдина умова - виступи державною мовою. 

Придбати квитки на STAND UP BATTLE, який відбудеться у Львові вже 31 березня можна на gastroli.ua або у касах міста. 

Цікаво знати: StandUp – це сольний гумористичний виступ перед аудиторією, один із жанрів розважальних програм. У репертуар стендап-коміків, як правило, входять авторські монологи, короткі жарти та імпровізація з залом. Учасники включають у свої виступи також музичні, театралізовані фрагменти, фокуси, етюди, всілякі хитрощі коміка. 

StandUpBattle - включає у себе все вище описане та вносить дух змагання у програму виступів. 

comments powered by HyperComments