З’явились деталі щодо обвалу у Львівській СЗШ №44 імені Т. Шевченка

П'ятниця, 17 березня 2017, 17:19
Відповідальна міська комісія ухвалила вжити невідкладних протиаварійних заходів та забезпечити належний навчальний процес.
З’явились деталі щодо обвалу у Львівській СЗШ №44 імені Т. Шевченка

17 березня, у Львові відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де приймали рішення щодо ситуації з руйнування опорних балок у школі № 44 ім. Т. Г. Шевченка на вулиці Пстрака, 1. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Нагадаємо, вчора, 16 березня у школі обвалилась опорна балка сходового маршу, постраждалих не було.

Після огляду місця події, вдалося встановити, що впала косоурна балка, яка підтримує сходи, втім сходи обвалилися не повністю.

Відповідно, було прийнято рішення припинити навчання школярів у приміщенні школи та забезпечити їх навчання у інших закладах - СЗШ №33; Львівська правнича гімназія; Львівський технологічний ліцей; Центр дитячої та юнацької творчості Залізничного району.

За словами в. о. керівника управління освіти ЛМР Зоряни Довганик, учні 1 – 8 класів будуть навчатися у 1-шу зміну, а учні 9 – 11 класів у 2-гу зміну.

Також готується угода на детальніше обстеження місця події та розробляється ПКД для проведення ремонту сходових кліток (попередньо, це обійдеться в 3 мільйони гривень).

Міський голова Львова Андрій Садовий додав, що за результатами засідання буде оформлено доручення управлінню НС міста спільно з керівниками районів, з управлінням освіти провести обстеження всіх шкіл і ДНЗ, щоб попередити можливі проблеми.

comments powered by HyperComments