У Львові мотолюбителів навчатимуть надавати невідкладну медичну допомогу

Середа, 15 березня 2017, 13:59
Навчання пройдуть у рамках соціального проекту “Збережи життя”.
У Львові мотолюбителів навчатимуть надавати невідкладну медичну допомогу

Львівський мотоклуб  LIONS MC UKRAINE ініціював запуск соціального проекту “Збережи життя”, покликаний навчити водіїв мотоциклів надавати домедичну допомогу постраждалим у ДТП. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами координатора проекту Олега Дударєва, відповідне знання має бути в пріоритеті серед власників двоколісного транспорту, адже мотоцикли мають високу шкалу небезпеки.

Відтак, у рамках проекту, медпрацівники та учасники мотоклубу здійснять низку навчальних тренінгів та поширюватимуть інформативні матеріали з порадами та рекомендаціями для водіїв.

«Цінність цього проекту у тому, що звичайні люди, не медики, навчатимуться не для того, щоб отримані знання трансформувати в бізнес, у збільшення своїх прибутків, а для того, щоб при потребі змогти врятувати життя незнайомій людини», – пояснив лікар Вальдемар Надіжко.

До участі в проекті мають нагоду долучитись не лише байкери, але й всі учасники дорожнього руху, хоч у пріоритеті саме водії мототранспорту.

У навчально-інформаційній кампанії візьмуть участь також інші міста України - Луцьк, Івано-Франківськ, Дрогобич, Новояворівськ, Рава-Руська, Калуш, Чортків, у яких діють осередки згаданого мотоклубу.

comments powered by HyperComments