У Львові відбулась відеоконференція на тему бізнес-співпраці з Китаєм

Середа, 15 березня 2017, 11:31
Ішлося про участь львівських бізнесменів у Кантонському ярмарку.
У Львові відбулась відеоконференція на тему бізнес-співпраці з Китаєм

Днями у Львові завершилась відеоконференція «Кантонський Ярмарок: нові можливості для українського бізнесу», яку організувала Китайська Торгова Асоціація спільно з МГО «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» та Центром зовнішньої торгівлі Китаю (м.Гуанчжоу). Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

На думку представника посольства КНР в Україні Лю Цзюня, захід був розрахований на українських бізнесменів, які хочуть розвивати бізнес спільно з Китаєм. У цьому мала би допомогти отримана на конференції інформація про Кантомський ярмарок.

Іноземець також зазначив, що Китай за останні п’ять років є другим за величиною торгівельним партнером України.

У рамках заходу представники бізнес-кіл Львова та інших міст дізналися про процедурні та логістичні аспекти участі у Кантонському ярмарку та отримали поради для ефективного відвідування ярмарку.

Представник організатора ярмарку зазначив, що українські продукти користуються великим попитом у Китаї і запросив українські підприємства до участі.

За словами керівника профільного управління Львівської міськради Тетяни Хабібрахманової, було створено робочу групу з питань співпраці Львова з містами Китайської народної республіки.

Нагадаємо, незабаром до Львова приїде делегація японців, зацікавлених у бізнесі з Україною.

comments powered by HyperComments