У Львові з’явився аналітичний онлайн-інструмент

Вівторок, 14 березня 2017, 18:27
Презентували Геопортал міста Львова.
У Львові з’явився аналітичний онлайн-інструмент

14 березня, в антикафе «CoMMuna» відбулася презентація Геопорталу міста Львова, основне завдання якого — висвітлювати інформацію на електронній карті Львова про різні сфери життя. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Як зазначили розробники, систему інтегрували із реєстром територіальної громади міста, що дає можливість використовувати Геопортал як інструмент для аналітики, візуалізації та створення нових проектів.

Наразі проект містить 46 інформаційних шарів, 11 тематичних карт та 120 тис. об’єктів і записів у базі даних. Серед особливостей Геопорталу – паспорти міста, статево-віковий розподіл мешканців, теплова карта злочинності, історичні мапи Львова та інша пізнавальна інформація.

За словами Андрія Вишневського, цей проект перегукується із Порталом відкритих даних і продовжує роботу в частині відкритості міської влади. Посадовець пообіцяв, що раз на два тижні на сайті з’являтиметься нова інформація, найперше — статуси комунальної власності та про фінансування муніципальних проектів. Також на черзі — велоінфраструктура.

comments powered by HyperComments