Військовослужбовці Львівщини посилено готуються до “Ігор Нескорених — 2017”

Вівторок, 14 березня 2017, 15:16
Відбувається підготовка до національного відбору в склад збірної України.
Військовослужбовці Львівщини посилено готуються до “Ігор Нескорених — 2017”

Із 28 лютого, у Львові, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України у місті  поранені військовослужбовці області готуються до національного тестування для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених-2017» (Invictus Games). Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Національна збірна України візьме участь у Іграх восени цього року, у Торонто.

Основні види спорту, у яких вправляються військовослужбовці — легка атлетика, плавання, стрільба з лука, пауерліфтинг та велосипедний спорт.

Від Львівської області, у затвердженому списку військовослужбовців із пораненнями, отриманими під час бойових дій,  - 20 чоловіків та одна жінка.

Слід зазначити, що Ігри Нескорених відбуватимуться втретє, втім для України це дебютна участь у змаганнях. Такі заходи — важлива ініціатива, спрямована на реабілітацію учасників АТО, які отримали серйозні травми під час війни на сході держави.

До програми змагань «Ігор Нескорених-2017» увійшли такі види спорту: стрільба з луку, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, пауерліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено як для чоловіків, так і для жінок.

Національний етап тестування відбуватиметься з кінця квітня до початку травня у Києві, за результатами якого сформують остаточний склад кандидатів на Ігри Нескорених від України.

comments powered by HyperComments