Мешканці Франківського району зможуть користуватись особливим ЦНАПом

Понеділок, 13 березня 2017, 15:51
На черзі - відкриття таких центрів у Рясному, Рудно, Винниках та Брюховичах.
Мешканці Франківського району зможуть користуватись особливим ЦНАПом

13 березня у Франківському районі Львова запрацював новий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) на вул. Ген. Чупринки, 85. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Кожен мешканець району зможе в установі: подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, а також оформити та отримати паспорт у формі ID-картки. На місці працює  консультант «Єдиної приймальні» Франківського відділу соціального захисту.

Із відкриттям ЦНАПу у Франківському районі, завершився цикл відкриття відповідних установ по Львову, адже тепер Центри є у кожному районі.

За словами міського голови, Франківський ЦНАП — особливий, адже поєднаний із соціальним блоком. 

Андрій Садовий також додав, що наступного року планують відкрити окремий Центр надання послуг в районі Підголоско. Ще один буде в Рясному, Рудно, Винниках і Брюховичах.

Як зазначила директор профільного департаменту ЛМР Валентина Бартошик, послуги, які найбільше користуються попитом - це реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання та оформлення паспорта громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон. Відтак, у кожному ЦНАПі є облаштоване одне робоче місце щодо оформлення та видачі паспортів.

Нагадаємо, ЦНАП на вул. Ген. Чупринки, 85 – уже шостий у Львові. Окрім офісу на пл. Ринок, отримати адміністративні послуги можна, скориставшись послугами офісів на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район).

Прийом громадян, надання консультацій тощо у Франківському відділі соціального захисту здійснюється спеціалістами у «Єдиній приймальні» відділу. Записатись на прийом в «Єдину приймальню» громадяни можуть онлайн, а також на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua.

comments powered by HyperComments