Китайці хочуть вкладати гроші у Львівщину

Субота, 11 березня 2017, 13:41
Йдеться про фінансування аграрного сектора, логістику, інфраструктуру і туризм.
Китайці хочуть вкладати гроші у Львівщину

10 березня відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з радником із торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні Лю Цзюнь. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Сторони обговорили співпрацю у різних сферах. Очільник Львівщини зауважив, що “можливості, які сьогодні є в китайського бізнесу для розташування виробництва на теренах Львівської області, до кінця не використані”.

У свою чергу, Лю Цзюнь поінформував, що дві державні китайські компанії готові представити проекти будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині.

За словами представника Китаю в Україні, інвестори його країни зацікавлені у вкладанні коштів на Львівщині: будівництво доріг, ТЕЦ, модернізацію шахт і розвиток сільського господарства. Натомість, з України до КНР можна експортувати продукти, такі як соняшникова олія, м’ясо та ін.

Під час зустрічі також ішлося про можливе залізничне та авіаційне сполучення міст Китаю та Львівської області, щоб налагодити туристичний маршрут.

comments powered by HyperComments