Профспілки Львівщини відмежувалися від заяв Михайла Волинця

Олег Довганик  |  П'ятниця, 10 березня 2017, 17:44
Гірники хочуть стабільності, збереження робочих місць та фінансування вугільних підприємств
Профспілки Львівщини відмежувалися від заяв Михайла Волинця

Рада голів РО НПГУ м. Червонограда відмежувалась від заяв голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця.

Про це йдеться у листі регіонального об’єднання, яке відправлене на ім’я голови Львівської ОДА Олега Синютки.

«Рада голів не завжди поділяє думку голови профспілки гірників Михайла Волинця», - йдеться у листі.

У документі також зазначається, що у вугільному регіоні гірники хочуть стабільності, вчасно виплаченої заробітної плати, а також збереження робочих місць та нормального фінансування вугільних підприємств.

«Якщо наша співпадає з думкою працівників ДП «Львіввугілля» і є правильною, ми будемо її відстоювати», - зазначається у листі.

Додамо, що сьогодні у Фейсбуці голова НПГУ Михайло Волинець повідомив про те, що регіональне об"єднання міста Червоноград разом із шахтарями домоглися розблокування рахунків ДП "Львіввугілля", у результаті чого вже вчора нараховано ще 29% зарплати за січень місяць. 

З його слів, затримують виплату ще двом шахтам із семи.

"Сподіваюся, що найближчими днями буде виплачена уся заборгована зарплата за січень і частково за лютий. У зв'язку із цим на засіданні РО НПГУ м.Червоноград розглядатиметься питання про тимчасове припинення акції протесту у вигляді не відвантаження вугілля споживачам. У той же час на порядку денному і у висунутих вимогах РО НПГУ м.Червоноград стоїть питання про виділення 200 млн грн на проведення ремонтно-відновлювальних робіт на шахті "Степова" та вирішення питань з охорони праці та технічного забезпечення на усіх шахтах ДП "Львіввугілля", - написав він.

Нагадаємо, учора на брифінгу голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про те, що правоохоронні органи повинні розслідувати, яка роль голови НПГУ Михайла Волинця у дестабілізації ситуації на ДП «Львіввугілля».

comments powered by HyperComments