До Львова завітала делегацію коледжу ВПС США

Середа, 1 березня 2017, 22:07
До Львова завітала делегацію коледжу ВПС США

Заступник мера з питань розвитку А.Москаленко розповів студентам про основні напрямки розвитку міста, концепції його розвитку, зокрема особливу увагу було приділено розвитку інфраструктури та створенню нових робочих місць.

Самі гості були найбільш зацікавлені в баченні львів'янами конфлікут на Сході України, можливостях його розв'язання з точки зору жителів міста. Представники коледжу наводили приклади держав, де подібні конфлікти мали місце в минулому, а також вказували на негативні наслідки для цих країн.

Довідка: Військово-повітряний коледж США належить до трьох вищих закладів Департаменту Оборони США, а також до шести військових навчальних закладів США, в яких діє програма 

підготовки військових професорів, яка зорієнтована на усвідомлення студентами важливості об'єднаних міжнародних операцій в виконанні державних стратегій.

Також дана програма включає в себе постійне подорожування світом, для спілкування з людьми, котрі займаються питаннями міжнародного значення на щоденній роботі, і можливості отримувати від них інформацію напряму. 

В рамках даного проекту студенти власне й відвідали столицю Галичини. 

comments powered by HyperComments