Для львівських військкоматів презентували посібники із алгоритмом дій

Вівторок, 28 лютого 2017, 21:33
Посібник інструктує посадових осіб військових комісаріатів щодо ведення адмінпроваджень та участі у кримінальних провадженнях.
Для львівських військкоматів презентували посібники із алгоритмом дій

Днями у Національній академії сухопутних військ презентували нові посібники, розраховані на посадовців львівських військкоматів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Національної академії СВ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У ході презентації, один із розробників посібника, полковник Олександр Правдивець проаналізував хвилі часткової мобілізації 2014-2015 років та вказав на суттєві недоліки у роботі районних і міських військкоматів.

За його словами, через недостатність практики і наукових досліджень, можуть траплятися ситуації, коли злочинні прояви залишаться без належної реакції, а особи, які порушують законодавство про військовий обов’язок — уникатимуть відповідальності за свої дії.

Саме з метою попередження таких ситуацій, Генштаб ЗСУ спільно з фахівцями Національної академії сухопутних військ розробили і видали відповідні навчальні посібники.

На думку розробників, ці видання нададуть працівникам військкоматів ефективний алгоритм дій посадових осіб військових комісаріатів під час ведення адміністративних проваджень та участі у кримінальних провадженнях.

comments powered by HyperComments