До прокуратури Львівської області прибула делегація з Нідерландів

Вівторок, 28 лютого 2017, 19:49
У рамках українсько-нідерландського проекту «Peer 2 Peer 4 Правосуддя України – Фаза-1», іноземні партнери приїздять до Львова уже вдруге.
До прокуратури Львівської області прибула делегація з Нідерландів

Прокуратура Львівської області у рамках міжнародного співробітництва долучилась та продовжує брати участь в українсько-нідерландському проекті «Peer 2 Peer 4 Правосуддя України – Фаза-1», що спрямований на підвищення ефективності та дієвості судів і прокуратури. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Вказаний проект реалізовується Центром міжнародного правового співробітництва (Нідерланди) спільно з Центром суддівських студій (Україна).

У ході попередніх домовленостей до прокуратури Львівської області вдруге із тижневим візитом прибула делегація представників нідерландської сторони та керівництво Центру суддівських студій.

Уже проведено низку робочих зустрічей між представниками прокуратури Королівства Нідерландів та прокуратури Львівської області.

Сторони обговорили окремі питання реформування кримінальної юстиції згідно з європейськими стандартами та передовими практиками, визначили пріоритетні напрямки взаємної співпраці. Крім того, упродовж цього тижня учасниками проекту заплановано ряд зустрічей, якими також будуть охоплені окремі місцеві прокуратури.

Зазначимо, що Львівська область є одним із пілотних регіонів, де здійснюється впровадження вказаного проекту Міністерства закордонних справ Нідерландів, спрямованого на підвищення правосуддя в Україні.

comments powered by HyperComments