Мешканці Львова та області підкорили гору Камула

Понеділок, 27 лютого 2017, 21:06
Цими вихідними відбулась одноденна зимова мандрівка із відвідуванням музею історії давньоруського міста Звенигород та прогулянки екологічною стежкою на гору Камула.
Мешканці Львова та області підкорили гору Камула

Як повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака, дистанцію у 6 км пройшло майже півсотні дітей та дорослих зі Львівщини. Про це інформує “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

"Це уже другий похід із нашого календаря активних мандрівок на 2017 рік. Все більше і більше людей долучаються і прагнуть дізнатися про Львівщину щось нове, прагнуть подорожувати, активно й здорово проводити своє дозвілля й це не може не тішити. Останнє сходження не обмежилось лише чудовими краєвидами, адже також вдалося відвідати музей історії давньоруського городища Звенигород", - зазначила Наталя Табака.

За її словами, завдяки пологому схилу, маршрут на вершину Камула був легким та під силу як дорослим, так і дітям. Це давня пам’ятка природи і найвища вершина Подільської височини, що вкрита прекрасним буковим лісом.

Увесь маршрут учасників сходження супроводжували професійні гіди-провідники АГП "Ровінь" та гірська оперативно-рятувальна служба. Партнером в організації трансферу для учасників мандрівки Львівщиною виступило ТзОВ "Львівське АТП-14631". Посадовець також нагадала, що вже наступна мандрівка - сплав по гірській річці, відбудеться у березні.

Нагадаємо, для мешканців Львівщини створили календар активних мандрівок на 2017 рік.

comments powered by HyperComments