Суслова: Необхідно модернізувати залізничне сполучення Краматорська зі Львовом та Івано-Франківськом

Понеділок, 27 лютого 2017, 17:51
Нардеп заявила, що станом на сьогодні немає прямих потягів із Краматорська на Західну Україну.
Суслова: Необхідно модернізувати залізничне сполучення Краматорська зі Львовом та Івано-Франківськом

Народний депутат Ірина Суслова звернула увагу громадськості на те, що необхідно модернізувати залізничне сполучення Краматорська зі Львовом. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, - повідомляє “Справжня Варта”.

«Під час поїздки на Донеччину дізналась, що сьогодні немає жодного прямого потягу із Краматорська в західноукраїнські регіони, зокрема до Львову й Івано-Франківська. Щоб дістатися, наприклад, до Львова, люди змушені їхати до Маріуполя та мандрувати потягом майже півтори доби, або ж доїжджати до Києва й пересаджуватись на інший потяг», – зазначила парламентар.

«Така транспортна катавасія блокує комунікацію західної та східної України. Мешканці області, внутрішньо переміщені особи, військові, волонтери, громадські активісти стають заручниками ситуації. Вони позбавлені елементарних транспортних зручностей та змушені витрачати купу часу на, здавалось би, просту подорож з одного регіону України в інший. Все це аж ніяк не сприяє справі зміцнення єдності держави в умовах іноземної агресії»,- підкреслила Ірина Суслова.

«Тому спрямувала депутатське звернення до Міністерства інфраструктури з вимогою модернізувати систему залізничного сполучення Краматорська зі Львовом та Івано-Франківськом. Найоптимальнішим варіантом, на мою думку, був би запуск між цими містами прямого потягу, який би дозволяв за 18-20 годин дістатись від одного кінцевого пункту до іншого. Сподіваюсь на швидку реакцію з боку Міністерства, вирішення транспортного питання й пожвавлення сполучення між двома стратегічно важливими регіонами України», – резюмувала народний депутат.

comments powered by HyperComments