Депутати ЛМР збираються проконсультуватись із громадою

Субота, 25 лютого 2017, 09:39
Злободенне питання — порядок денний найближчого пленарного засідання міськради.
Депутати ЛМР збираються проконсультуватись із громадою

Консультації з громадськістю щодо порядку денного пленарного засідання Львівської міської ради 02.03.2017 р. та інших актуальних питань відбудуться 27 лютого 2017 р. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на інформаційний портал депутатів.

Початок: 16.00. Місце проведення: велика сесійна зала (каб. 202) Львівської міської ради, пл. Ринок,1

Запрошені: депутати та посадовці Львівської міської ради, представники громадських організацій та інші ініціативні мешканці. Порядок денний та проекти ухвал можна знайти за посиланням: Зауваження та пропозиції можна надсилати на ел. скриньку: [email protected] до 15.00 27.02.2017.

Довідково:
Консультації з громадськістю проводяться з метою залучення громадян до участі в місцевому самоврядуванні та отримання ними вичерпної інформації про діяльність Львівської міської ради. Проведення консультацій з громадськістю має сприяти налагодженню системного діалогу виконавчих органів та депутатського корпусу Львівської міської ради з громадськістю, підвищенню якості підготовки рішень з важливих питань, що відносяться до компетенції місцевого самоврядування. Результати проведення консультацій з громадськістю беруться до уваги Львівською міською радою під час прийняття відповідних рішень.

comments powered by HyperComments