На Львівщині виявили скотомогильник площею 3 га

П'ятниця, 24 лютого 2017, 21:03
Страхітлива знахідка розташована на території Жовківщини.
На Львівщині виявили скотомогильник площею 3 га

24 лютого держінспектори з охорони навколишнього природного середовища Львівської області виявили скотомогильник приблизною площею 3 га на території Боянецької сільської ради Жовківського району. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на Leopolis.news.

Місце обстежили екологи на чолі з начальником Держекоінспекції Миколою Маланичем, директором Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Русланом Гречаником, повідомили у Держекоінспекції Львівщини.
Зокрема, Держінспекторами з ОНПС складено акт обстеження території та викликано слідчо-оперативну групу з метою фіксації вчиненого правопорушення.

Слід зазначити, що сільський голова Пограничий В.В. проігнорував усі телефонні дзвінки з метою з’ясування обставин за даним фактом і начальника Держекоінспекції і директора Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА.

Працівники відділу інструментально-лабораторного контролю відберуть проби грунту. Матеріали перевірки буде скеровано в правоохоронні органи для відповідного реагування.

comments powered by HyperComments