У Львові створять новий парк

Понеділок, 20 лютого 2017, 19:24
Парк площею близько 20 га буде на Левандівці.
У Львові створять новий парк

У Львові, на Левандівці, неподалік вулиці Суботівської, Роксоляни та Олесницького відкриють парк площею близько 20 га. Про це повідомив сайт “Ваші новини” з посиланням на Львівську міську раду.

Зокрема в.о. начальника управління екології Львівської міськради Наталія Партика, зазначила, що вже цього року розпочнуть роботи зі створення парку.

"Йдеться про абсолютно новий парк. У цьому районі пасувало б зробити парк зі спортивним ухилом, зокрема облаштувати якісні спортивні майданчики, тому що поруч є район малоповерхової житлової забудови. Також цей район планується надалі розбудовувати", - розповіла Наталія Партика.

За її словами, на засіданні сесії Львівської міської ради, яке пройде 2-го березня, піднімуть питання про парк. Якщо проект матиме підтримку депутатів, то у мерії розроблять землевпорядну документацію та встановлять межі парку.

"Ми підготували проект ухвали про заснування цього парку і будемо виносити це питання на найближчу сесію. Згодом буде розробка землевпорядної документації, встановлення меж, визначення балансоутримувача цього об’єкту", - пояснила Наталія Партика.

Як зазначила посадовець, паралельно з цим можна проводити опитування мешканців та формувати бачення, яким люди хотіли б бачити розвиток свого мікрорайону та цього парку зокрема. Коли буде затверджена документація та встановлені межі, можна буде замовити проект будівництва парку.

comments powered by HyperComments