На Львівщині креативних та небайдужих громадян запрошують зняти екологічне відео

Четвер, 16 лютого 2017, 09:51
Розпочався прийом заявок на відеоконкурс "Моя екологічна історія".
На Львівщині креативних та небайдужих громадян запрошують зняти екологічне відео

20 березня відзначають Всесвітній День Землі, тому всіх небайдужих до збереження природи мешканців Львівської області запрошують до участі в конкурсі екологічного відео. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як поінформували у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, кожен, хто хоче відзняти власний проект, повинен подати заявку та конкурсний матеріал не пізніше 13 березня.

Вимоги до відео:

  • тривалість роботи до 3 хв;
  • відеоматеріал повинен бути екологічного спрямування, змістовним та мотивуючим, спрямованим на попередження та вирішення екологічних проблем, забезпечувати дбайливе ставлення до природи та екологічне виховання громадян;
  • кожен конкурсант має самостійно придумати сюжет, вітається будь-яка креативна ідея – це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик;
  • матеріал повинен розкривати одну чи декілька з перелічених тем: поводження з відходами, раціональне використання природних ресурсів, розчистка русел та джерел, озеленення, покращення якості атмосферного повітря, збереження біорізноманіття.

Результати конкурсу оголосять 20 березня.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатись надіславши листа на електронні адреси [email protected], [email protected] або за телефоном (032) 238 73 99.

comments powered by HyperComments