Центр Львова вдруге опинився без води

Вівторок, 14 лютого 2017, 18:54
У Львові на перехресті вулиць Івана Франка та Князя Романа сталася аварія на водогоні, трамваї курсують за зміненими маршрутами.
Центр Львова вдруге опинився без води

14 лютого, у Львові, за інформацією диспетчерської служби "Львівводоканалу", трапився витік води між трамвайною колією на перехресті вулиць Івана Франка - Князя Романа. Ремонтна бригада виїхала на місце для обстеження аварії, однак приступила до виконання ремонтних робіт близько 17:00 після отримання дозволу про призупинення руху транспорту та погодження змін руху трамваїв. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У зв'язку з ліквідацією аварійної ситуації, з 17:00 припинено подачу води у центральну частину міста, обмежену вулицями: пр. Свободи - пл. Міцкевича – вул. Театральна – вул. Галицька – вул. Валова – вул. Бр. Рогатинців – вул. Підвальна – вул. Руська - пл. Ринок – вул. Староєврейська – вул. Л. Українки – пл. Д. Галицького - пл. Торгова і прилеглі до них вулиці.

"На жаль, сьогодні жителі центру страждають без води, оскільки вдень ми ліквідували аварію на вул. Галицької і завершили роботи о 16 годині. Зараз для проведення ремонту на Івана Франка знову змушені зупинити водопостачання. Ми докладемо максимум зусиль, щоб усунути аварію як можна швидше", - повідомили у "Львівводоканалі".

Як повідомила диспетчерська служба "Львівелектротранс", у зв'язку з ремонтними роботами на водогоні, з 15:50 електротранспорт, який курсує по вул. І. Франка, їздить за зміненим маршрутом.

Так, трамвай №8 курсує по вул. Довженка до Академії мистецтв; трамвай №1 курсує з вокзалу на вул. Пасічну (за маршрутом трамвая №2); трамвай №9 курсує з вокзалу на вул. Пасічну; трамвай №5 курсує по вул. Торф'яної до церкви св. Анни (вул. Городецька); трамваї №3, 4, 11 не курсують.

Як зазначається, рух трамваїв за звичним маршрутом буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

 

comments powered by HyperComments