Cеред знакових заходів на Львівщині у 2016 відзначили молодіжний проект "Ідея змінює країну"

Понеділок, 13 лютого 2017, 21:31
Торік у Львівській області реалізували понад 60 молодіжних проектів.
Cеред знакових заходів на Львівщині у 2016 відзначили молодіжний проект "Ідея змінює країну"

13 лютого у Львові відбувся публічний звіт в. о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Ольги Березюк. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛОДА.
За словами посадовця, у 2016 році на території області, у межах програми "Молодь Львівщини", реалізували 62 молодіжних проекти.

Загалом на фінансування програми "Молодь Львівщини" минулого року виділили 1 млн 235 тис грн, з них 590 тис грн – на підтримку на конкурсних засадах проектів і заходів, розроблених громадськими організаціями, 645 тис грн – на реалізацію централізованих проектів та заходів.

Як зазначила Ольга Березюк, серед знакових заходів – молодіжний проект "Ідея змінює країну", у рамках якого провели 35 тренінгів із майже 1000 учасників. Також з нагоди відзначення в Україні Дня молоді у дворику облдержадміністрації провели молодіжну зустріч "Територія молоді" за участі представників молодіжних громадських об’єднань Львівщини.

Зазначимо, що основними завданнями програми "Молодь Львівщини" на 2016-2020 роки є національно-патріотичне виховання дітей та молоді, організаційне та ресурсне забезпечення діяльності молодіжних та дитячих громадських організацій, сприяння інтеграції української молоді в європейське молодіжне співтовариство, розвиток неформальної освіти тощо.

comments powered by HyperComments