У Львові відкриється унікальна дитяча галерея «Акварелія»

Понеділок, 13 лютого 2017, 18:31
Вже цього тижня у Галицькому районі, на вул. Ф. Ліста, 2 відкриється унікальна дитяча галерея «Акварелія», де юні художники зможуть вдосконалювати свої навички та організовувати виставки робіт.
У Львові відкриється унікальна дитяча галерея «Акварелія»

Незабаром у Львові відкриють унікальну галерею для дітей, особливість якої у організації тематичних виставок. Також у галереї «Акварелія» заплановано три напрямки роботи: студія арт-дизайну, майстерня аксесуарів, мистецька майстерня для дошкільнят 5-6 років. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами в.о. начальника управління молоді і спорту ЛМР Ліни Полихатої, перший напрямок роботи галереї - зробити відкриту безкоштовну дитячу студію, де талановиті дітки з усього міста зможуть виставляти свої роботи. Два інші напрямки безпосередньо пов’язані із самими майстернями: до обіду – майстерня для дошкільнят п’яти-шести років Тут педагоги знайомитимуть діток із творчими стилями. Після обіду працюватимуть гуртки школа живопису і арт-студія «Аксесуар» для школярів.

Як зазначили у міськраді, студію зможуть відвідувати діти з усіх районів міста. Із творчими дітками у студії працюватимуть два педагоги. Попередньо планують залучати до творчих майстерень до вісімдесяти дітей в день.

Нагадаємо, що у 2016 році у місті було відкрито 3 нових дитячих клуби – «Барви» на вул. Сихівській, 14;  «Дорога» на вул. Кульпарківській, 160 та «Форпост» на вул. Китайській, 4; а також - відремонтовано клуб «Відвага» на вул. Тютюнників, 49. На сьогодні у Львові діє 35 дитячих клубів, в яких займаються 3,5-4 тис. дітей. Заняття у клубах безкоштовне.

comments powered by HyperComments