До Львова приїхала депутат Європейського Парламенту 2004-2009 років Гражина Станішевська

Понеділок, 13 лютого 2017, 17:58
Іноземна гостя зустрілась із міським головою Львова.Сторони поспілкувались про можливості культурної співпраці, зокрема – проведення періодичних молодіжних концертів-зустрічей української та польської молоді у Львові.
До Львова приїхала депутат Європейського Парламенту 2004-2009 років Гражина Станішевська

Днями Львів відвідала депутат Європейського Парламенту 2004-2009 років Гражина Станішевська. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ми завжди відкриті і підтримуємо хороші ініціативи, які сприяють взаємному розвитку. До прикладу, традиційно польські скаути передають нашим скаутам Вифлеємський вогонь. Можна організувати спільний концерт за участі польських і українських зірок, запросити молодь і гостей міста, щоб вони мали більше можливостей до спілкування», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами Гражини Станішевської, періодичні концерти-зустрічі української і польської молоді сприятимуть встановленню добрих стосунків між українською і польською молоддю та між обома країнами загалом.

Довідка
Гражина Ева Станішевська працює в громадських організаціях, зокрема в Товаристві Інститут Південний, Бескидському освітньому товаристві, Бескидському товаристві підтримки спортивно-рекреаційних та туристичних ініціатив, Бескидському Товаристві підтримки неурядових організацій.

Нагороджена Командорським хрестом Ордену відродження Польщі (2011) та Орденом Княгині Ольги III ступеня (Україна, 2008).

comments powered by HyperComments