Мобільних операторів, які працюють у Львові, запрошують долучитись до соціального проекту та допомогти мешканцям

Неділя, 12 лютого 2017, 09:33
«Гаряча лінія міста», на яку за останні 5 років надійшло понад мільйон дзвінків та службами міста опрацьовано понад 206 тисяч аварійних ситуацій і проблемних питань, з якими зверталися мешканці, запрошує мобільних операторів до співпраці.
Мобільних операторів, які працюють у Львові, запрошують долучитись до соціального проекту та допомогти мешканцям

У Львові, міська “Гаряча лінія” за номером 1580, збирається співпрацювати із місцевими мобільними операторами. Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Таким чином, мобільних операторів запрошують долучитись до соціального проекту та допомогти мешканцям з мобільних телефонів безперешкодно користуватись послугами «Гарячої лінії».

Як зазначили у міськраді, уже дві компанії підтримали проект та сприяють його реалізації у місті. Це Vodafone і Lifecell.

«Успішна співпраця влади та бізнесу в рамках реалізації запропонованих заходів дозволить підвищити рівень сервісу та доступності під час прийому звернень та надасть можливість громадянам вчасно отримати потрібну допомогу в разі відсутності стаціонарного телефону на території міста Львова», - зазначили у мерії. 

Окрім того, у 2017 році планується запуск нового програмного забезпечення для «Гарячої лінії», а також порталу 1580, щоб підвищити оперативність та прозорість роботи служб міста.

comments powered by HyperComments