ЛКП «Лев» придбає польову кухню для притулку для тварин «Милосердя»

Субота, 11 лютого 2017, 09:31
У комунальному підприємстві сподіваються, що наступного тижня кухня вже буде в притулку.
ЛКП «Лев» придбає польову кухню для притулку для тварин «Милосердя»

Як повідомили “Справжній Варті” у прес-службі ЛМР з посиланням на ЛКП «Лев», зважаючи на критичну ситуацію, яка склалася в притулку для тварин «Милосердя» смт. Брюховичі після пожежі, з ініціативи міста та ЛКП було прийнято рішення придбати польову кухню для приготуванням їжа тваринам.

“Після пожежі, яка виникла в притулку для тварин «Милосердя» смт. Брюховичі, вщент згоріла кухня та весь інвентар для приготування їжі. Сьогодні працівники притулку відчувають велику трудність під час приготування їжі для 300 тварин. Тому, з ініціативи міста і нашого ЛКП, було прийнято рішення придбати польову кухню для приготування їжі тваринам”, - розповіла директор “Лева”, Оксана Кошак.

За її словами, уже відбулись перемовини з київською фірмою «Viva-Avant», щодо придбання такої кухні, модель КП-130, вартість якої разом із доставкою складає  45 тисяч гривень.

“З часу оплати передбачено 5-7 днів для доставки. Хочемо максимально швидко все полагодити, щоб вже наприкінці наступного тижня кухня була в притулку”, - пояснила Оксана Кошак.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відбулась пожежа, внаслідок якої згорів притулок для тварин.

comments powered by HyperComments