За матюки і голу дупу в поліції, затриманому хулігану світить 2,5 роки в’язниці (ВІДЕО)

Четвер, 9 лютого 2017, 23:27
Таке рішення ухвалив Сихівський районний суд міста Львова за статтею 296 ч.3 ККУ “Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства”.
За матюки і голу дупу в поліції, затриманому хулігану світить 2,5 роки в’язниці (ВІДЕО)

Сихівський районний суд Львова присудив 2 роки і 6 місяців тюремного ув‘язнення для хулігана, який оголював статеві органи при патрульних. Допоки рішення суду не набере чинності, чоловік сидітиме під цілодобовим домашнім арештом. Про це повідомляє “Справжня Варта” з посиланням на Патрульну поліцію Львова.

У вироку суду йдеться про те, що суддя врахував усі докази у справі, які цілком підтвердили неприйнятну поведінку громадянина, вчинену з особливим цинізмом і зухвалим ставлення до патрульних поліцейських.

Підсудний не визнав своєї вини.

Нагадаємо, в ніч на 14 липня, екіпаж патрульних помітив як автомобіль Kia Mohave порушив вимогу знаку 5.16 «Напрямок руху по смугах». Чоловік ігнорував звукові та світлові сигнали поліції про зупинку, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, відмовився показати документи, чинив опір правоохоронцям.

У відділку чоловік поводився агресивно,вживав нецензурну лайку, кричав, оголював свої статеві органи. Тоді на водія склали протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані, за невиконання вимог про зупинку, винесли постанову про порушення правил дорожнього руху. Написали також рапорт про вчинення згаданим громадянином хуліганських дій.

comments powered by HyperComments