На що і скільки грошей пропонує виділити комісія з питань бюджету у Львівській області

Середа, 8 лютого 2017, 20:59
Висновки сформували на основі звітів департаментів ЛОДА про виконання програм за 2016 рік.
На що і скільки грошей пропонує виділити комісія з питань бюджету у Львівській області

8 лютого відбулося засідання комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку. Про це повідомили “Справжній Варті” у прес-службі Львівської облради.

Зокрема, депутати підтримали Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки, на що планують скерувати 10 мільйонів гривень.

Було затверджено Обласну цільову програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки, у рамках якої на заходи з лісовідновлення передбачено 2,5 мільйона гривень.

Обговорили і затвердили  Програму розвитку дорожньої інфраструктури і  фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, на 2017 рік — загальна сума фінансування складає 172 мільйони гривень, з яких по 3 мільйони виділять на кожен район області. Ще 100 мільйонів — на ремонт доріг міжрайонного сполучення та 12 млн - на резервний фонд дорожньої інфраструктури.

У рамках Обласної цільової програми фінансування підвищення кваліфікації на 2017 рік, на тренінги та навчання службовців виділять 300 тисяч гривень.

Зазначені програми винесуть на розгляд сесії Львівської обласної ради.

comments powered by HyperComments