У Львові працюють браконьєри: по місту розставлені пастки на тварин

Середа, 8 лютого 2017, 10:24
У Львові все частіше трапляються випадки, коли собаки потрапляють у пастки, які незаконним чином розставляють по місту. Про це пишуть у спільноті Варта 1.
У Львові працюють браконьєри: по місту розставлені пастки на тварин

Найчастіше натрапити на сильце можна у лісо-паркових зонах, тому від незаконної діяльності невідомих страждають, перш за все, собаки. «Більшість мешканців Львова і не здогадуються про існування браконьєрства в місті. Інша справа, коли в пастку потрапляє собака і якщо їй вдасться вижити і вирватися — виходить до людей з тілесними ушкодженнями і частинами знарядь для вбивства на собі», - зазначила у своєму дописі Ірина.

За її інформацією, 4 лютого знайшли собаку, яка потрапила в сильце, в результаті чого отримала поріз шиї та розрив вуха. Тварина була доставлена в ветклініку. Вухо довелось ампутувати. Минулого тижня в районі Янівського кладовища також була помічена собака з капканом на лапі.

Зараз активісти планують подати заяву в райвідділ щодо ситуації із собакою, яка постраждала від браконьєрів. «Фото собаки, знята з неї петля та висновок ветеринара є в наявності. Дуже сподіваємо, що правоохоронні органи підуть на співпрацю, а дана справа стане показовою і вплине на ситуацію з браконьєрством в місті», - йдеться у повідомленні.

comments powered by HyperComments