Сьогодні у львівській Медіатеці відбудеться показ в форматі work in progress перформансу "Напрям рівно-ваги"

Неділя, 5 лютого 2017, 11:42
Відкритий показ представить роботу над мистецько-освітнім проектом, який реалізується у Львівському університеті Франка.
Сьогодні у львівській Медіатеці відбудеться показ в форматі work in progress перформансу "Напрям рівно-ваги"


5 лютого, о 17:00,  на базі Першої львівської медіатеки (вул. Мулярська 2а), пройде показ перформансу "Напрям рівно-ваги". Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти”.

Мистецько-освітній проект на базі кафедри режисури та хореографії ЛНУ ім. Франка триває в форматі творчого процесу та серії майстер-класів для професійних танцівників та танцівників-аматорів. Проект передбачає побудову танцювального перформансу в жанрі фізичного театру з застосуванням технік сучасного танцю, контактної імпровізації та перформативних практик.

У проекті беруть участь два хореографа (зі Львова та Дніпра), два музикантаи та 13 танцівниць: усі учасники робочої команди — дівчата.

Перспективи розвитку проекту передбачають участь у фестивалях сучасного танцю України в місті Києві, Ужгороді, Дніпропетровську. 

Як зазначають організатори, після другого етапу роботи відбудеться прем'єрний показ перформансу в рамках благодійної акції "Кучинський одужуй" на базі Львіського академічного театру ім. Леся Курбаса.

comments powered by HyperComments