Львівська філармонія досі не отримала заявок на посаду генерального директора

П'ятниця, 3 лютого 2017, 11:23
Діючий генеральний директор музичного закладу прийняв рішення подати документи на конкурс.
Львівська філармонія досі не отримала заявок на посаду генерального директора

2 лютого, під час прес-зустрічі у Львівському прес-клубі, генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп повідомив, що управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської облради «Львівська обласна філармонія».

Документи слід подавати до 13 лютого. Проте дотепер на конкурс не надійшло жодної заявки.

“Згідно з новим законом про перехід на контрактну систему всього музично-артистичного складу, весь персонал філармонії вже переведений на контракти. А я – ще ні”, - наголосив Володимир Сивохіп.

За його словами, останнім часом у Львові ходили чутки, що він обійме посаду директора Львівського національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької. Адже на посаді директора філармонії він замінив нині чинного директора оперного театру Тадея Едера.

Втім, під час зборів із колективом, Володимир Сивохіп заявив про намір залишитись у філармонії та озвучив рішення у понеділок, 6 лютого, подати документи на конкурс на посаду генерального директора Львівської обласної філармонії.

comments powered by HyperComments