На Львівщині рекетири познущались над інвалідом

Четвер, 2 лютого 2017, 20:49
Чоловіка викрали із автобусної зупинки, вдарили лопатою та почали засипати снігом.
На Львівщині рекетири познущались над інвалідом

1 лютого у Кам’янко-Бузьке відділення поліції звернувся потерпілий місцевий мешканець, інвалід 3-ї групи. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Чоловік повідомив, що того дня близько 13.00 на автобусній зупинці в одному із сіл району двоє невідомих силою заштовхали його в багажне відділення мікроавтобуса «PEUGEOT» і вивезли в поле біля села.

Зловмисники кинули чоловіка на землю, нанесли йому удар лопатою в обличчя та почали засипати снігом, погрожуючи фізичною розправою. Налякавшись, потерпілий пообіцяв заплатити «відкупне». 

Після цього зловмисники знову заштовхали чоловіка до багажного відділення автомобіля і поїхали у бік міста Кам’янка-Бузька. Дорогою заявнику вдалося втекти з мікроавтобусу, і він звернувся до поліції.

За фактом незаконного позбавлення волі або викрадення людини (ч.2 ст.146 ККУ) зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Працівники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний житель району, якого затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

comments powered by HyperComments