Хулігани погрожували ножем поліцейському у Львові (ВІДЕО)

Четвер, 2 лютого 2017, 01:28
Один із молодиків, який займався в спортивній секції єдиноборств, побив правоохоронця.
Хулігани погрожували ножем поліцейському у Львові (ВІДЕО)

У позаслужбовий час працівник внутрішньої безпеки поліції Львівської області попросив на вулиці двох незнайомців припинити хуліганити. У відповідь дебюшири накинулись на правоохоронця. Про це повідомили у прес-службі департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

“На прохання поліцейського припинити хуліганські дії, один з молодиків почав нецензурно лаятись, а інший – кинувся з кулаками. Почувши, що перед ними працівник поліції, нападник почав ще завзятіше наносити йому удари. Як згодом з’ясувалось, цей чоловік відвідував спортивну секцію єдиноборств, тож рухався у бійці «професійно»”, - повідомила речниця ДВБ НП України, Олеся Орлова.

Пізніше, один із нападників дістав ніж, проте скористатись ним не вдалось, адже правоохоронцю допоміг чоловік із натовпу, колишній військовослужбовець.

У цей же час очевидці зателефонували в поліцію, тож незабаром прибув наряд. Хулігани викинули ніж і почали тікати до навколишніх будинків. Під час затримання чоловіки продовжували буянити та чинити опір, безперервно лаючись, штовхаючи та принижуючи правоохоронців. 

У відділку поліції встановили особи правопорушників, якими виявились двоє львів’ян, які раніше притягувались до відповідальності, в тому числі і за злісну непокору правоохоронцям. 

Відповідно до ст.208 КПК України їх затримано; за хуліганство (ч.4 ст.296 ККУ) молодикам загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. До вироку суду затримані перебуватимуть під домашнім арештом.

comments powered by HyperComments