Проекти, які перемогли у конкурсі “Зробимо Львів кращим”, будуть профінансовані управлінням Львівської міськради

Четвер, 2 лютого 2017, 09:42
Три освітні соціально-культурні проекти будуть реалізовані за 95 тисяч гривень бюджетних коштів.
Проекти, які перемогли у конкурсі “Зробимо Львів кращим”, будуть профінансовані управлінням Львівської міськради

У конкурсі «Зробимо Львів кращим» у напрямку «Освіта» перемогли три соціально-культурні проекти. На їх реалізацію профільне управління Львівської міської ради виділить 95 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі громадського руху “Народний контроль”.

Як зазначила член конкурсної комісії, секретар постійної комісії з гуманітарних питань Анна Мармуляк, з 16 проектів методом голосування обрали три кращих.

Це проект щодо формування учнівського самоврядування із залученням дітей зі шкіл-інтернатів «Ми твої діти, Україно», які отримають необхідні знання щодо реалізації власних ідей. 

Також проект «Освіта школярів з порушенням зору в умовах інклюзії», на меті якого – впровадження ідеї роботи реорганізованого інклюзивного ресурсного центру. У рамках проекту — закупівля спеціальних технічних засобів для навчання дітей із вадами зору в звичайних середніх школах: брайлівська друкарська машинка, дейзі-плеєр і ноутбук з мовним виводом, рельєфна мапа України, озвучений калькулятор. 

Ще у трійці переможців – проект впровадження спеціальних настільних ігор для покращення методики роботи вчителів та посилення інтересу до знань учнів.

comments powered by HyperComments