На промоцію Львівщини у ЛОДА виділять ₴6 мільйонів

Вівторок, 31 січня 2017, 23:58
За словами Поліни Лі, це посприяє міжрегіональному та транскордонному співробітництву.
На промоцію Львівщини у ЛОДА виділять ₴6 мільйонів

31 січня, під час сесії Львівської облради ухвалили рішення про фінансування основних заходів департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації у 2017 році. Йдеться про скерування 6 мільйонів гривень у департамент. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як зазначила директор департаменту Поліни Лі, із визначеної суми на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги (МТД) та розробку проектно-кошторисної документації для потенційних проектів МТД передбачили 4 млн 420 тис. грн, що дозволить залучити більше міжнародних донорських коштів в область. На реалізацію інших заходів департаменту, відповідно, скерують – 1 млн 580 тис. грн.

Серед найцікавіших заходів 2017 року – європейські дні добросусідства, дні Європи, промоційні заходи Львівщини. "Уже знімається ролик про інвестиційну привабливість Львівщини, у планах – туристичний та загальний проморолики. Працюватимемо над розробкою бренду і гасла області, братимемо участь у міжнародних виставках, співпрацюватимемо з міжнародними авіалініями", - розповіла Поліна Лі.
Загалом на промоцію передбачається спрямувати близько 500 тис. грн.

Слід зазначити, що внесення змін до Регіональної програми з міжнародного та транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2015-2018 роки зумовлено оптимізацією діяльності та реальними потребами департаменту.

comments powered by HyperComments