На Яворівщині минулоріч найбільше коштів у галузі культури спрямували на Народні доми, - Орест Хлян

Вівторок, 31 січня 2017, 21:11
Голова Яворівської РДА розповів про витрати на розвиток соціальної інфраструктури району у 2016 році.
На Яворівщині минулоріч найбільше коштів у галузі культури спрямували на Народні доми, - Орест Хлян

31 січня, під час публічного звіту перед громадою, голова Яворівської райдержадміністрації Орест Хлян розповів про будівництво, реконструкцію та капітальні ремонти закладів освіти, охорони здоров'я та культури на Яворівщині у 2016 році. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Загалом, витрати склали близько 40 млн грн.

"У галузі освіти за кошти ДФРР здійснили капітальний ремонт ДЮСШ м. Яворів, на який витратили 1 176 тисяч гривень. Також провели будівництво школи в м. Бірки за кошти у сумі 10 869 тисяч гривень і капітальний ремонт ДНЗ "Червона шапочка" у м. Новояворівськ на суму 4 920 тисяч гривень. Загалом капітальні видатки галузі освіти торік склали 28 208 тисяч гривень із різних джерел фінансування", - відзвітувався Орест Хлян.

За словами голови Яворівської РДА, провели капітальні ремонти та реконструкції закладів охорони здоров’я району на загальну суму 5 972 тисяч гривень. Зокрема, відбулося відкриття кабінету комп’ютерної томографії, неврологічного та реанімаційного відділення у Новояворівській районній лікарні №1. Також здійснили реконструкцію даху приміщення під амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с. Нагачів на суму близько 268 тисяч гривень.

"У галузі культури найбільше коштів спрямували на реконструкцію народних домів. Так здійснили капітальний ремонт народних домів у с. Зелів на суму 125 тисяч гривень,  у с.Терновиця, спрямувавши майже 300 тисяч гривень, а також у с. Добростани на суму 235 тисяч гривень і у с. Бердихів на суму понад 197 тисяч гривень. Загалом капітальні видатки в галузі становили 4802, 5 тисяч гривень", - резюмував очільник Яворівського району.

comments powered by HyperComments