У Львівській облраді вважають, що одна з поданих електронних петицій має антиукраїнський характер

Вівторок, 31 січня 2017, 21:57
Комісія з питань депутатської діяльності вирішила скерувати листа до СБУ з проханням розслідувати процедуру подання петиції.
У Львівській облраді вважають, що одна з поданих електронних петицій має антиукраїнський характер

30 січня, відбулося засідання  постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики, де розглянули ряд питань. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

Зокрема, обговорили зареєстровану електронну петицію «Жителі Львовщини за автономне налагоджування економічних зв’язків з Польщею”(дослівна назва петиції — прим.авт.).

Оскільки, на думку членів комісії, ця петиція має антиукраїнський характер, зроблена з помилками та має порушені процедури подання та збору підписів, комісія одноголосно вирішила скерувати листа до СБУ з проханням розслідувати процедуру подання петиції.

Зазначимо, що петиція набрала 2184 голоси із 1000 необхідних, хоч до кінця збору електронних підписів залишилось 27 днів. Переглянути документ можна за посиланням.

Також члени комісії обговорили та підтримали кандидатури В. Вантуха та Р. Тирпака, які пропонуються для нагородження Почесними грамотами Верховної Ради України.

comments powered by HyperComments