Львівські ветерани – серед переможців на командному Чемпіонаті України з лижних перегонів

Вівторок, 31 січня 2017, 17:19
Із 26 до 29 січня, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у селі Яворів змагались провідні ветерани-лижники України.
Львівські ветерани – серед переможців на командному Чемпіонаті України з лижних перегонів

Нещодавно на Турківщині завершився Чемпіонат України з лижних перегонів серед ветеранів. Атлети зі Львівщини виявились серед кращих та у загальнокомандному заліку посіли друге місце із загальною сумою 630 очок. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Команда нашого регіону випередила збірну Київщини (163 очки) та лиш трохи поступилась слобожанцям, які у складі збірної Харківської області стали найкращими - 645 очок.

Вже у перший день змагань ветерани спорту Львівщини здобули кілька перемог. Так, у віковій групі 75-79 років кращим серед чоловіків на дистанції 5 км був Василь Крупський, друге місце посів Ігор Лисий (вікова група 70-74 роки), першим у віковій групі 60-64 років був також і Анатолій Шевчук.

На дистанції 10 кілометрів змагалися: Микола Сипливий - третє місце у віковій категорії 50-54 роки, Чепіль Роман - ІV місце у віковій групі 45-49 років. 

У змаганнях серед жінок львів’янка Оксана Заліско посіла перше місце у групі 55-59 років, Катерина Федик – перемогла у групі 70-74 роки, Ірина Підлужна – фінішувала з другим результатом у групі 30-34 роки.

Другого дня ветерани змагалися у дуатлоні, де лижники пробігають першу половину дистанції класичним стилем, а другу, змінивши лижі, вільним стилем. Відтак у своїх вікових категоріях Роман Чепіль посів третє місце, Анатолій Шевчук фінішував з найкращим часом, Ігор Лисий та Ірина Підлужна – другий щабель п’єдесталу пошани, а Василь Крупський та Оксана Заліско і в цій гонці виявилися переможцями.

У гонці вільним стилем у завершальний день змагань на дистанції 10 кілометрів серед жінок у своїх вікових категоріях львів’яни продемонстрували такі результати: Оксана Заліско – 1 місце, Ірина Підлужна – 2 місце, Катерина Федик – 1 місце. Серед чоловіків на дистанції 10 км – Василь Крупський – 1 місце, Ігор Лисий – 2 місце, Анатолій Шевчук – 1 місце, а Микола Сипливий на дистанції 15 кілометрів виборов 3 місце.

 

comments powered by HyperComments