На Львівщині збільшують виробничі потужності та збираються конкурувати з європейськими виробниками

Субота, 28 січня 2017, 11:12
Про основні здобутки в галузі промисловості Миколаївщини зі слів Тараса Оприска.
На Львівщині збільшують виробничі потужності та збираються конкурувати з європейськими виробниками

27 січня відзвітувався перед громадськістю за 2016 рік голова Миколаївської  райдержадміністрації Тарас Оприск, який розповів також про здобутки в галузі промисловості району. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами посадовця, у І кварталі 2016 року ДП "Юліус Кох Україна" здав в експлуатацію новозбудоване приміщення виробничого цеху площею 980 м², що збільшить виробничу потужність майже на 50%. Для нового цеху вже закупили частину обладнання.

У Миколаївському районі на базі ПрАТ "Роздільський керамічний завод" уперше в Україні розпочали випуск конкурентноспроможної продукції торгової марки "Євротон" за новітньою технологією та на сучасному обладнанні (провідних німецьких фірм "Lingl" та "Rieter").

Як повідомив Тарас Оприск, позитивні зрушення відбулися також на ПАТ "Миколаїв-Львівський КБК", про що свідчить збільшення обсягу випуску продукції (збірних залізобетонних конструкцій) на 56,9%, порівняно з 2015 роком. 

"Це підприємство торік уклало угоду з інвестором – ТзОВ "Алоф" (Азербайджан) на оренду промислового майданчика площею 1300 м², на території якого в перспективі планується запуск асфальтового заводу", - розповів голова РДА.

Цьогоріч на території району планують розпочати свою діяльність два підприємства - ТзОВ "Альфа-Дромус" (будівництво  доріг) та ТзОВ "Шляхи Будівлі Дороги" (будівництво, добування піску). Зі слів Тараса Оприска, у другому кварталі мають відкритися два малих підприємства в галузі легкої промисловості (складальний цех у м. Миколаєві та у с. Дроговиж) із залученням інвестицій з Іспанії.

comments powered by HyperComments