У Рудному збудують каналізацію

Субота, 28 січня 2017, 09:46
Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради.
У Рудному збудують каналізацію

27 січня, виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення про надання ЛМКП «Львівводоканал» функцій замовника на виконання робіт на об’єкті «Будівництво напірно-самотічних каналізаційних колекторів у смт. Рудне». Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Відповідно до проекту, цьогоріч у смт. Рудне побудують 2 нитки напірних колекторів з точкою під’єднання до існуючого самоплинного колектора ЛМКП «Львівводоканал» у промисловій зоні Рясне. Каналізаційні колектори запроектовані з розрахунку стовідсоткового відведення стічних вод в кількості 1500 м³/добу з врахуванням збільшення до 5000 м³/добу.

Нагадаємо, проблема відсутності каналізаційних мереж та споруд у смт. Рудне є не менш гострою, аніж проблема з відсутністю централізованого водопостачання. Відтак, місто взяло на себе зобов’язання вирішити ці проблеми та профінансувати будівництво мереж.

Фінансування робіт відбуватимуться відповідно до ухвали ЛМР № 793 від 14.07.2016 р. «Про затвердження Комплексної програми підтримки соціальної сфери та інфраструктури територіальних громад м. Винники, смт. Рудне та смт. Брюховичі на 2016-2020 роки».

comments powered by HyperComments