Департамент дорожнього господарства ЛОДА зосередиться на розбудові інфраструктури у 2017-му

П'ятниця, 20 січня 2017, 23:21
Пріоритетом також стане розвиток пасажирських перевезень, доступність у галузі зв’язку та телекомунікацій та підвищення безпеки руху.
Департамент дорожнього господарства ЛОДА зосередиться на розбудові інфраструктури у 2017-му

20 січня, у під час стратегічної сесії департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, розповіли про основні завдання на цей рік. Про це поінформували у прес-службі облдержадміністрації.

За словами керівника департаменту Романа Кокотайла, заплановано відремонтувати 170 км доріг на основних дорожніх артеріях області та ще 90 км — на дорогах, які їх з’єднують. Пріоритетною є і розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури (ремонт 128 км доріг).

"Стратегічна мета – розвиток пасажирських перевезень передбачає зокрема, монетизацію пільг на пасажирські перевезення, встановлення GPS-трекерів, розширення маршрутної авіамережі та автобусних маршрутів", - повідомив Роман Кокотайло.

У 2017 році планується будівництво власної мережі волоконно-оптичної лінії зв'язку для об’єднання адміністративних центрів області, а також забезпечити покриття 80% області цифровим телебаченням.

Для підвищення безпеки руху цього річ планують влаштувати 5-7 точок відеонагляду та фіксації правопорушень, 3-5 переїздів автоматизованою світлофорною сигналізацією, а також здійснять освітлення 160 – 170 пішохідних переходів по області й організують 6-7 місць здійснення габаритно-вагового контролю.

 

comments powered by HyperComments