Скільки коштів витратять львів’яни на загальноміські гуляння у 2017-му?

П'ятниця, 20 січня 2017, 18:41
Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення про затвердження плану заходів на цей рік.
Скільки коштів витратять львів’яни на загальноміські гуляння у 2017-му?

20 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР було прийнято рішення про затвердження календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2017 рік та суму їх фінансування. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Загалом з міського бюджету Львова профінансують загальноміських заходів на 5 мільйонів 700 тисяч гривень.

“Фактично, це є ті заходи, які охоплюють широкий спектр інших дійств. Зокрема: День міста, День Незалежності і відзначення ювілейних та пам’ятних дат,  заходи, які відбуваються в межах низки загальноміських програм. Велику частина цих подій організовують наші комунальні установи культури, а ще частину - громадські організації”, - пояснив в. о. начальника управління культури ЛМР, Михайло Мороз.

За словами чиновника, сьогодні у міськраді затвердили видачу 700 тисяч гривень на конкурс соціально-культурних проектів та ще 900 тисяч — на заходи в рамках програми Міста літератури (від Форуму видавців, Дитячого форуму, Міжнародного літературного фестивалю, Місяця авторського читання та ін).

“Водночас йдеться про заходи, які відбуватимуться чи вже відбуваються із січня по березень. Це і «Велика коляда», і вчорашнє загальноміське освячення води. Щодо решти пропозицій на період з квітня по грудень, ми з комісією продовжуємо опрацьовувати ці заявки, які надійшли. Їх ми затвердимо на початку березня”,- зазначив Михайло Мороз.

comments powered by HyperComments