Німецька компанія постачатиме медичне обладнання у Львівський онкоцентр

П'ятниця, 20 січня 2017, 15:31
Як запевнили у Львівській ОДА, технології можуть отримати уже навесні.
Німецька компанія постачатиме медичне обладнання у Львівський онкоцентр

У межах реалізації субпроекту “Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області" у Львівський державний онкологічний лікувально-діагностичний центр встановлять сучасне обладнання від німецької компанії “ Siemens”.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА за результатами візиту експертів компанії SiemensHealthCare та Healhineers Siemens Ukraine.

Німецькі фахівці відвідали та оглянули приміщення Львівського державного онкологічного лікувально-діагностичного центру, зокрема, кабінети комп’ютерної томографії, рентгенологічні кабінети, кабінет мамографії.

Іноземці відзначили хороший хороший стан приміщень та високу ступінь їхньої готовності, оскільки більшість з них функціонують, як діючі діагностичні кабінети. Тому вже цієї весни компанія Siemens розпочне постачання медичного обладнання.

Нагадаємо, що угоду про постачання медичного обладнання було підписало департаментом охорони здоров’я ЛОДА 22 грудня 2016 року, у рамках реалізації спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей". 

Загальна вартість цього обладнання – 4,7 мільйони євро. Відповідно до укладених угод у заклади охорони здоров'я вже найближчим часом постачатимуть сучасне обладнання: КТ, ОФЕКТ КТ, флюорограф, С-арка, цифрові мамографи та УЗД апарати.

comments powered by HyperComments