У ЛОДА визначились, на що підуть гроші у галузі медицини

П'ятниця, 13 січня 2017, 22:22
Це питання винесли на стратегічну сесію департаменту охорони здоров’я.
У ЛОДА визначились, на що підуть гроші у галузі медицини

Сьогодні, 13 січня, відбулась стратегічна сесія департаменту охорони здоров’я з питань планування галузі, участь у якій взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка, керівництво та працівники департаменту, представники Львівського медичного університету та головні лікарі медзакладів Львова.

"Проаналізувавши ситуацію, ми визначили сильні та слабкі сторони, відповідно напрацювали можливості та заходи. На охорону здоров’я покладаються великі надії і сподівання. Адже кожен мешканець має отримати кваліфіковану та якісну допомогу, а професія медика має стати творчою та престижною", - наголосила в.о.директора департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

За її словами, для Львівщини важливо створити госпітальні округи, провести оптимізацію мережі медзакладів і створити мережу хоспісів. Також планують впровадити електронну медичну карту пацієнта та реалізувати проект "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області".

"Ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб сконцентрувати весь науковий і медичний потенціал, застосувавши новітні технології, залучивши величезну кількість ресурсів, щоб зробити новий крок та отримати якісну медицину", - підводячи підсумки, наголосив голова ОДА Олег Синютка.

comments powered by HyperComments