На що витритили гроші з місцевого бюджету Сколівщини у сфері будівництва?

Четвер, 12 січня 2017, 23:42
У 2016 році загалом на об’єкти капітального будівництва в Сколівському районі було використано 18 млн 466,2 тис грн.
На що витритили гроші з місцевого бюджету Сколівщини у сфері будівництва?

Сьогодні, 12 січня, голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун під час свого звіту перед громадою докладно зупинився на капітальному будівництві, проведеному на території району минулого року. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами голови Сколівської РДА, для фінансування на 2016 рік було подано 6 заявок на загальну суму 15 млн 555,3 тис грн.

"Крім цього по об’єктах проводилося співфінансування з місцевих бюджетів в сумі – 1 млн 988,9 тис грн”, - зазначив Ігор Свистун.

Як повідомив посадовець, за ці кошти збудували школу (с. Коростів) та Народний дім (с. Сопіт), здійснено реконструкцію з добудовою Верхньорожанської та Верхньосиньовидненської шкіл, реконструйовано ДНЗ "Дзвіночок" у с. Труханів та ДНЗ "Теремок" у смт. В. Синьовидне.

На додачу, із районного бюджету та місцевих бюджетів проведено будівельні роботи по об’єктах соціально-культурного призначення на загальну суму – 1 млн 255,4 тис грн; а також було реалізовано 15 мікропроектів місцевого розвитку на суму 3 млн 508 тис грн.

"Сім мікропроектів реалізовано в освіті, по три стосуються народних домів і вуличного освітлення та два проекти в галузі медицини", - розповів голова РДА.

comments powered by HyperComments