Сміття Садового знайшли на цегельному заводі у Жовкві (ФОТО, ВІДЕО)

Олег Довганик  |  Середа, 11 січня 2017, 23:44
Депутат Муравський просить відповідні органи негайно відреагувати
Сміття Садового знайшли на цегельному заводі у Жовкві (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 11 січня, на території цегельного заводу у Жовкві знайшли львівське сміття.

Про це у Фейсбуці повідомив голова постійної комісії з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів Жовківської райради Ігор Муравський.

«Ми знайшли чергове незаконне сміттєзвалище, куди звозять сміття зі Львова. Сміття тривалий час привозили і скидали в кар'єри. Один кар'єр засипаний повністю, зверху присипаний снігом. У інший, за повідомленням очевидців, лише за вчорашній день, скинули щонайменше три контейнеровози і розрівняли сміття трактором». – пише Муравський.

Він відзначає, що за інформацією місцевих мешканців, «сміття завозять з грудня 2016 року і до сьогоднішнього дня».

«Точна кількість завезеного сміття не відома. Виїзд на місце події підтвердив достовірність інформації - на території кар'єру було знайдено чеки із львівських супермаркетів, датовані 3 січня 2017 року, ліцензійні договори між ТзОВ "Ю-КОНТРОЛ" та ГО "НЕЗАЛЕЖНІ" , з львівською реєстрацією та багато іншого», - пише Муравський.

Він просить вважати цей пост заявою про злочин і звертається до ГУ Національної поліції у Львівській області, Прокуратури Львівської області, СБУ у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області із вимогою негайно відреагувати на правопорушення.

comments powered by HyperComments