500 розробників ігор приїдуть до Львова на конференцію

Євгенія Пласконь  |  Субота, 7 січня 2017, 10:49
Львів увійшов у трійку міст східної Європи, де проводять подібні заходи.
500 розробників ігор приїдуть до Львова на конференцію

21 січня місто збере понад 500 учасників на GameDev Conference, які приїдуть до Львова з різних куточків світу. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Учасники конференції зможуть пройти сертифікацію Unity 3D, яка перевіряє знання розробника та надає міжнародне визнання їхніх навичок. Також 50 провідних спеціалістів у галузі з України, США, Румунії, Польщі, Білорусі та інших країн поділяться своїм досвідом роботи у 5 потоках: бізнес, технології, мистецтво, інді та воркшопи.

Серед них – представники таких компаній як CD Projekt RED, Amazon, TinyBuild, Ubisoft, SoftServe, BozkaGames, Wargaming, Crystal Clear Soft, Vile Monarch, iLogos, Self Employer, Gameloft, 5000BC та інші.

Програму конференції доповнить розважальна програма з іграми, конкурсами та презентаціями іграшок-фіналістів конкурсу Ukrainian Game Award. Розробники матимуть нагоду зібрати відгуки від колег та експертів і позмагатись за звання найкращих у 5 номінаціях. Переможці отримають квитки на закордонні події для геймрозробників та цінні подарунки.

comments powered by HyperComments