У Львові підвальний злодій пошкодив стіну заради крадіжки

Андріана Кирик  |  П'ятниця, 6 січня 2017, 14:16
Злодій, пошкодивши стіну підвального приміщення, викрав звідти електороінструменти та мідні кабелі на загальну суму 20 тисяч гривень.
У Львові підвальний злодій пошкодив стіну заради крадіжки

Близько 04.00години ранку 6 січня на оперативний номер 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій в одному з будинків невідомий чоловік вчиняє крадіжку з підвалу.


Зловмисник намагався втекти від патрульних, та йому це не вдалося. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Під час огляду прилеглої території, інспектори виявили мішок з інструментами, які невідомий вже встиг винести.


Правоохоронці встановили, що зловмисник, пошкодивши стіну підвального приміщення, викрав звідти електороінструменти та мідні кабелі на загальну суму 20 тисяч гривень. Грабіжником виявився 30-річний львів’янин, що раніше притягувався за крадіжки та наркотики.


Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області,за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

 

comments powered by HyperComments