Бійці АТО отримали Вифлеємський вогонь

Олег Довганик  |  П'ятниця, 30 грудня 2016, 16:45
Голова Львівської облради поїхав на Схід
Бійці АТО отримали Вифлеємський вогонь

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин разом з волонтерами відвідали бійців, які воюють на сході країни. Цього разу  військовим привезли Вифлеємський вогонь Миру, автомобіль та потрібні їм речі для господарки.

«Це моя вже 24 поїздка до наших захисників на передову. Цього разу перед Рівзом ми привезли хлопцям Вифлеємський вогонь – символ миру та добра. Є добра традиція, аби у Різдвяний час полум’я з місця народження Ісуса горіло у кожній домівці, як символ єдності тепер воно палає і у наших захисників», - каже Олександр Ганущин.

Зокрема волонтери відвідали бійців з 24-ї механізованої бригади та з полку 4114 Нацгвардії.

Окрім цього, Олександр Ганущин зустрівся з головою Луганської облдержадміністрації  -військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. Під час зустрічі обговорили майбутні обміни між вчителями та у сфері культури.

Назад волонтери повертаються не самі, а разом із солдатами, які їдуть додому у відпустку та на лікування.

«Нам вистарчить сили, енергії, аби вистояти і здолати ворога. Нашій армії, ми волонтери, допомагатимемо доти, доки не закінчиться ця клята війна. Я закликаю кожного з нас за Різдвяним столом помолитися за наших бійців, за тих хлопців, які цьогоріч зустрінуть Святвечір в окопах. Маємо бути разом і тоді буде мир, буде наша перемога. Бо ми народилися вільними», - зазначив Олександр Ганущин.

comments powered by HyperComments